עברית · English · Русский

מחיקת חשבון

באפליקציה: פתחו את מסך החשבון ובחרו "מחיקת חשבון". פעולה זו מוחקת את החשבון, את ההתחברות בדוא"ל, את רשימות הקניות, המועדפים והתראות המחיר. המכשיר מנותק מהחשבון וממשיך לעבוד באופן אנונימי; קודי הכניסה החד-פעמיים לדוא"ל שלכם נמחקים גם הם.

בדוא"ל: כתבו ל-connect@shkelik.com מהכתובת שבה התחברתם וביקשו למחוק את החשבון. נמחק אותו תוך 30 יום.

לא התחברתם לחשבון? ללא חשבון הרשימות, המועדפים והיסטוריית החיפוש נשמרים רק בטלפון: מחקו את האפליקציה והם יימחקו. בשרת נשאר רק מזהה מכשיר אקראי; כדי שיימחק, כתבו ל-connect@shkelik.com.

שמירה. יומנים טכניים נשמרים לזמן מוגבל לצורכי אבטחה ואינם מקושרים לחשבון שלכם.